Start Circonomie Café

Brabant als circulaire hotspot

In De globeMengfabriek in ‘s-Hertogenbosch vond 19 januari het eerste Circonomie Café plaats. Tijdens deze bijeenkomsten wordt de cirkel rond gemaakt. Mensen die hun schouders onder de circulaire economie in Brabant willen zetten, delen hier ideeën en komen samen tot vernieuwende oplossingen. Kirsti Pol van de Conceptenbouwers is samen met Werkplaats De Gruyter één van de initiatiefnemers en vertelt wat het doel was van de eerste editie van het Circonomie Café.

 

Het Circonomie Café is een activiteit van de Circonomie Community, een initiatief van Werkplaats De Gruyter, Cirkelstad en de Conceptenbouwers. Een platform voor onderwijs, bedrijfsleven, overheden en organisaties op het gebied van de circulaire economie. Met als doel om Brabant dé hotspot voor de circonomie te laten worden. De start van de community is het vervolg op een reeks conferenties van Werkplaats De Gruyter.

 

Brabant als hotspot
Noord-Brabant wil dé hotspot voor de circulaire economie worden. Met deze stevige ambitie daagt de provincie bedrijfsleven, overheden, onderwijs en maatschappelijke organisatie uit om in actie te komen. De opgave luidt: groene groei. Wie daarin vooroploopt, grijpt een unieke kans qua kennis en concurrentiepositie. Over die kansen gingen de conferenties, onder de noemer ‘Brabant gaat circulair’. Klik hier voor een terugblik op de conferenties

 

Wil je ook aanhaken? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Resterende karakters: 7777

captcha
LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.