Debatcafé Klimaat in Koudijs Café

Hoe worden we de hitte de baas?

| Ons klimaat verandert: het wordt heter, natter en droger. Tot zover niets nieuws onder de zon. De grote vraag is hoe we ons kunnen aanpassen aan het veranderende klimaat om de effecten te beperken en om te buigen naar kansen. Hierover gaat het derde debatcafé van Werkplaats De Gruyter op woensdag 14 november in Koudijs Café aan de Tramkade 26 in Den Bosch.

Hoogleraar Environmental Economics
Reyer Gerlagh, hoogleraar Environmental Economics aan Tilburg University is een van de sprekers. “Er is veel onzekerheid over de precieze hoeveelheid klimaatveranderingen. Daaruit concluderen dat we geen maatregelen hoeven nemen, is net zoiets als geen brandverzekering afsluiten voor je huis.”

Klimaatonderlegger
De twee andere sprekers zijn Paul de Beer, wethouder in Breda en mede-initiatiefnemer van de Klimaatstroom Zuid, en Thomas Jansen, landschapsarchitect & gebiedsinnovator. Hij ontwikkelde de Klimaatonderlegger die het begrip klimaat tastbaar maakt.

Betaald parkeren kan aan de Tramkade of op de parkeerplaats aan de Veemarktweg. De bijeenkomst is gratis toegankelijk, aanmelden is noodzakelijk. Klik hier om je aan te melden

 

Lees meer >